O nama 2017-01-09T14:30:48+00:00

TKO SMO

ADS je tim ljudi koji voli i živi ono što radi. Svoju strast za hobijem i ljubav prema dizajnu spojili smo s ciljem da u vaše okruženje dovedemo komadić biotopa, a s njime i svu ljepotu, mir i pozitivnu energiju koju jedan takav ekosustav u malom može pružiti. Ono što nas motivira i čini sretnima je zdrav i funkcionalan biotop te zadovoljan klijent.

KAKO RADIMO

Pristupačni smo i pažljivo ćemo saslušati i uzeti u obzir sve Vaše želje i ideje, ako nemate ideja, bez brige, mi ih imamo! U svom radu koristimo ADS automatizaciju i opremu renomiranih proizvođača,  prirodne materijale kao što su kamenje, pijesak, korijenje i biljke.

ADS
KONZULTACIJE

Kao specijalisti u izradi akvarija po mjeri, ispunjavamo viziju klijenta koja ovisi o osobnom ukusu, stilu života te svojstvima interijera.

DIZAJN I PROJEKTIRANJE

Inspirirani prirodom, osmislit ćemo u dogovoru sa klijentom vizual projekta.

OPREMANJE
AKVARIJA

Opremit ćemo Vaš sistem sa svom potrebnom tehnikom u skladu sa zahtjevima projekta.

POSTAVLJANJE

Instalacija projekta, postavljanje dekoracije te puštanje opreme u pogon.

ODRŽAVANJE

Sav posao oko brige o samom sistemu prepustite nama – stress free hobi!

AKVARIJSKI SISTEMI

Osmislit ćemo, izraditi i postaviti jedinstven sistem za vaš akvarij ili vivarij koji će riješiti sve potencijalne probleme Vašeg sustava i olakšati održavanje.

ŠTO NEKI NAŠI KLIJENTI
KAŽU O NAMA

Tijekom gradnje prve robne kuće IKEA u Hrvatskoj, odlučilo se obogatiti prostor restorana za zaposlenike akvarijem, s obzirom da to doprinosi miru i otpuštanju naših zaposlenika tijekom pauze. Proveli smo natječaj i na temelju dobivenih ponuda i razgovora s ponuditeljima odlučili smo se za tvrtku ADS zbog omjera cijene i kvalitete, susretljivosti i stručnosti.
Suradnju smo nastavili s redovitim održavanjem našeg akvarija, na opće zadovoljstvo naših zaposlenika i onih posjetitelja koji imaju priliku vidjeti restoran za zaposlenike.
Zahvaljujem Ivanu i Filipu na brizi za naš akvarij, ribe i bilje – preporučujem ih i drugim tvrtkama koje žele osigurati kvalitetnije radno ozračje za svoje zaposlenike i posjetitelje akvarijem!

Nikola (Nick) Vidak,
IKEA Food Manager
, IKEA Hrvatska d.o.o.

Izradu i održavanje morskog akvarija povjerila sam djelatnicima tvrtke ADS. Iako je akvarij bio vrlo zahtjevan za izradu i održavanje oni su radove izveli vrlo kvalitetno i profesionalno. Dobavili su svu opremu i potreban materijal. Također sam im povjerila održavanje akvarija, dobavu hrane i ostalog potrošnog materijala. Vrlo sam zadovoljna njihovim radom, a nadam se i ribice.

Štefica Filipović

Bili smo izuzetno zadovoljni načinom na koji su osmislili aquascaping za naš akvarij i ujedinili ga sa samim interijerom boravka. Način na koji posvećuju brigu oko svakoga detalja, kako bi postigli sto sličnije uvjete koji prevladavaju u njihovim prirodnim staništima samo govori da ovi dečki svoj posao obavljaju sa puno predanosti i ljubavi.

Domagoj Javorović

Posjedujem akvarij od 330 litara i brigu i održavanje povjerio sam ekipi iz ADS-a, za koje imam samo riječi hvale.

Saša Jurak

U potrazi za željenim akavarijem došli smo do kontakta Aquarium Design&Systems.
Naši zahtjevi bili su pomalo neobični i zahtjevni te moram pohvaliti ADS tim koji je na kraju projekat odradio profesionalno i u skladu sa našim željama. Održavanje smo također prepustili njima, imamo potpuno povjerenje i naše ribe su zadovoljne kao i mi.

Dalia Frljak

Bio sam ubjeđen da je uređenje akvarija po mojoj želji nemoguća misija. Tehnološki potpuno automatiziran i vizualno zahtjevan sa stjenovitim, travnatim i drugim biljnim aranžmanima, akvarij je trebao točno odslikati jedno prirodno, meni jako blisko okruženje . Nakon nekog vremena sretan sam da je sumnja u konačan rezultat bila samo moja. Dečki su strpljivo i profesionalno odradili svoj posao, te moje okruženje učinili ugodnim i opuštajućim.

Draženko Galić